1-0 voor geluk!

Al jaren heeft ”ongeluk” mij in zijn macht. Als ik wakker word lijkt ongeluk nog te slapen.. Ik probeer dan altijd zo zacht mogelijk te doen zodat hij niet wakker word. Helaas doe ik altijd alles op het laatste moment waardoor ik soms wat lawaai maak, hierdoor word hij wakker. Als ik dat door heb probeer ik zo snel mogelijk naar de bus te rennen zodat ik de rest van de dag veilig ben maar 6 van de 10 keer haalt hij me in! vanaf dat moment heeft hij mij weer volledig in zijn macht.. De rest van de dag laat hij mij nog flink voelen dat ik geprobeerd heb om van hem weg te rennen door mij te straffen met ongelukjes.

Ongeluk is zo gemeen dat geluk niet in mijn buurt durft te komen.. Ik heb geluk daarom toegesproken en gezegd dat ze niet bang hoeft te zijn! Ze zal kijken wat ze voor me kon doen. Vervolgens heb maanden niets meer van dr gehoord.

Tot afgelopen week.. Geluk stond in een keer voor de deur. Ik wist niet wat ik zag man.. Oooh wat was ik trots dat ze een keer het lef had om aan mijn kant te staan! Ze kwam vertellen dat ik een nieuw stage adres heb, een nieuwe woning in Hengelo en ze heeft geregeld dat iedereen om mij heen, mij uit onverwachte hoek te hulp schiet!

Ik heb haar natuurlijk vergeven dat ze al die maanden niet in zicht is geweest! Geluk.. Wat ben ik blij met jou <3

Geef een reactie