1 februari

Vandaag komen mijn twee maatjes naar Hengelo om vervolgens lekker te gaan vreten bij ori├źntal in Gronau.

11:30 uur – nadat we eindelijk een plekje hebben gevonden kan het vreten beginnen. Het is opvallend rustig nu de Chinezen bekendstaan om het corona virus.

Het eten is heerlijk maar mijn suiker moest weer eens kut zitten. Na 3 pogingen zat het weer redelijk goed. Tijd voor ijs en snoep, haha!

14:30 uur – tijd om terug naar hotel muis te rijden. We waren nog geen 7 minuten onderweg en de auto moest aan de kant van de weg gezet worden wegens een gaslek bij een van de passagiers.. er moesten 3 ramen opengezet worden om vervolgens onze weg weer te vervolgen.

15:15 uur – nog even een pakketje ophalen en boodschapjes doen. Ik woon hier 2 jaar en kom er vandaag pas achter dat er een winkelcentrum 2 minuten van mijn huis is.

Bij de action nog een paar cadeautjes gekocht voor de rooie en daarna bij AH boodschappen gedaan. Ik had het bloedheet, irriteerde me aan iedereen en ik was mega dizzy. Ik had op dat moment niet door dat mijn suiker te laag was.

18:30 uur – een heerlijke hamburger bij Lia’s besteld en zoals altijd was hij goddelijk. Helaas vonden mijn maatjes de burger ook lekker.

21:15 uur – de dikzakken weer op de trein gezet en voor muis is het bijna bedtijd.

Geef een reactie