Wat een dag

Ik had vanochtend al kunnen weten dat dit een shit dag zou worden.
Het begon allemaal op het moment dat ik mijn ogen open deed 3 uur voordat mijn wekker af ging! Dan maar ontbijten met mijn moeder en dan rustig klaarmaken voor school. Zo gezegd, zo gedaan. Douchen, haren kammen, make-up op mijn snuit omdat ik er anders niet uit zie en als laatst mijn kleren aantrekken natuurlijk. Nog even brood maken voor school en dan rustig mijn jas pakken en richting school gaan. Ik check voordat ik naar de bus loop nog even snel of ik mijn O-muis kaart wel heb. Wat ik toen ontdekte.. O-muis kaart weg :O

Vol wanhoop gooi ik mijn tas leeg, check ik alle zakken die ik heb en loop ik naar mijn kamer om daar alles overhoop te gooien! GEEN O-muis kaart! Ik had de hoop dat hij thuis lag opgegeven terwijl ik zeker wist dat hij de avond daarvoor nog in mijn nieuwe tas zat. Maar goed.. Ik trek mijn jas uit die ik al die tijd nog aan had, ik wil mijn fietssleutel uit mijn jaszak halen en 3 keer raden wat ik in mijn jaszak vind.. Mijn O-muis kaart!! Met een vertraging van 60 minuten alsnog naar school gegaan.

Op school heb ik ruzie gemaakt met de personen waarmee ik aanstaande vrijdag op vakantie ga. Daar moet je echt Vera voor heten! Of ik even 42 euro wil betalen voor transfer van en naar het vliegveld.. De afspraak was 15 euro per persoon, dus geen 40!! Een rotdag dus.

Toen ik eindelijk vrij was en met de trein naar mijn lieve schatjes wou stond er op alle borden dat de trein niet verder reed dan Rijssen. Ik moest omreizen via Zwolle, geen probleem.. Eenmaal in de trein werd er omgeroepen dat deze trein met een vertraging van 12 minuten aan zou komen in Zwolle waardoor ik NET mijn aansluiting naar Rotterdam mis. Ik heb lang getwijfeld of ik terug naar Enschede ging of dat ik toch door ging naar Rotterdam, keuze 2 is het geworden.

Met alle shit, ellende en vertragingen ben ik aangekomen in mijn tweede rommelige huis. Pyjama aan en lekker lui op de bank om mijn haat te verspreiden.. Muis is thuis. man man man wat een dag!

Geef een reactie