7 februari

10:30 uur – opstaan, klaarmaken en naar Hengelo rijden om mijn ID-kaart op te halen. Ik merk direct het verschil met het stadskantoor van Hengelo en Enschede. Ik liep gister naar binnen en voordat ik een stoel had uitgekozen stond mijn bonnummer al op het bord dat ik naar de balie kon komen. In Enschede loop je naar binnen en je beland in een groot doolhof met een grote menigte mensen die allemaal dom om zich heen kijken waar ze zijn moeten.

12:25 uur – thuis in Hengelo. Nog even wat teringzooi opruimen en me opfrissen voor mijn kennismakingsgesprek in Almelo. Ik heb wat doelen opgeschreven en goed nagedacht over wat ik daar allemaal wil leren. Zo kom ik goed voorbereid over en sta ik bij onverwachte vragen niet met een bek vol tanden.

14:10 uur – ik ben veel te vroeg aanwezig. Het is een fijne weg om vanuit Hengelo elke dag te rijden, beter dan Denekampf. Ik sta op een grote parkeerplaats bij een winkelcentrum wat maximaal 1 minuut lopen is vanuit mijn stagewerkplaats.

14:30 uur – ik werd heel hartelijk ontvangen en alle cli├źnten stonden in een rij om zich aan mij voor te stellen. Mijn eerste indruk is goed maar dat zei ik bij andere plekken ook. De tijd zal het bewijzen of het een leuke plek is of niet.

17:00 uur – een lekker bolletje met ei gegeten wat overigens weer erg lang duurde voordat ik hem op had..

19:00 uur – ik zit al 2 uur te zeiken dat ik naar de Ikea wil. Ik heb eindelijk mijn zin gekregen en we gaan. Natuurlijk heb ik gesmikkeld van een kindermenu.

Ook heb ik nog een bamboeplantje en een nieuwe beker gekocht die mijn vader een paar maand geleden kapot heeft laten vallen. Ik kwam vanochtend binnen in hotel muis en een bamboeplantje was helemaal dood terwijl die daarnaast het nog prima deed.

23:55 uur – ik heb besloten om vroeg te gaan slapen vandaag.

Geef een reactie