9 januari

08:30 uur – ik heb iedereen uit bed getrommeld omdat ik graag naar het dierenasiel wou. Deze is overigens maar 2 uur open op een zaterdag, dat vind ik zo raar! Zaterdag is juist de dag om te kijken naar een nieuwe huisgenoot.

12:00 uur – even naar Hengelo rijden om de maten van mijn ramen op te nemen want mijn gordijnen zijn op een wonderbaarlijke manier kapot. Ik wil graag rolgordijnen, geen gekut meer met gordijnen.

12:45 uur – ik heb weinig eten in hotel muis maar ik had nog wel afbak croissantjes, knakworst en een blikje tomatensoep. Het is een rare combinatie maar het was lekker 🥫🥣🥐

15:15 uur – mijn moeder heeft bij praxis een blik muurverf gekocht voor mijn halletje om het wat vrolijker te maken.

15:30 uur – we wilden naar ikea maar zelfs de verkeersregelaars wisten niet meer wat ze aan moesten met al dat verkeer! we hebben de auto bij praxis laten staan en zijn gaan lopen. Even snel een broodje hotdog gehaald met een milkshake 🌭🥤. Daarna was het rennen naar de tepels maar ze waren nog steeds op! Dan maar weer terug naar hotel muis.

16:45 uur – we zijn begonnen met het verven van de muurtjes in het halletje maar ik vind de kleur verschrikkelijk! Mam heeft het meeste gedaan maar ik kan het echt niet aan om die kleur erop te laten.

Ik zit eraan te denken om het gewoon weer te witten maar dat vind ik zielig aangezien zij het heeft betaald en heeft uitgevoerd..

19:00 uur – we hadden geen zin om nog te koken dus we hebben een kleine hamburger gehaald bij de mac.

22:00 uur – gefrustreerd om het klote spel! KLOTE SPEL!

Geef een reactie