Arm VS rijk 1-0

Mensen met een grote bek hebben de halve wereld. Dat blijkt maar weer!

Ik heb vandaag gigantisch ruzie gehad met mijn rijke nicht want die was te beroerd om iets voor te schieten voor Shiela haar babyshower.

Een paar dagen geleden heb ik haar telefonisch gesproken en zei dat ze ipv plan A, plan B gaan organiseren.. Dit zou betekenen dat er verder geen kosten aan verbonden zijn. Fijn, want ik heb geen 40 euro!

Een dag later zei ze doodleuk in de groepsapp dat ze definitief bij het kerkje heeft geboekt en dat ze van iedereen 37 euro verwacht 😮

Prima. Maar dan ben ik niet aanwezig, bekijk het maar! Na een paar telefoontjes van mijn nicht en vele scheldwoorden verder werd ik gebeld door een vriendin van Shiela en die zei dat zij betaald. Ze komt me zelfs van station Den Bosch halen!

Wat een kanker ellende zeg 🙄 ik kom voor Shiela maar ze bekijken het maar.

Geef een reactie