bekeuring

Ik reis al vanaf eind 2011 gratis met mijn studenten OV-kaart en dit is al die jaren goed gegaan! Sinds een paar maanden hebben wij een nieuwe vervoerder die tussen Enschede-Zwolle rijd. Zij hebben ook een aparte incheckpaal maar ik check al 7 jaar bij een gele paal in en ik had er even niet zo snel aan gedacht dat ik nu de andere paal moest hebben.. Mijn reden? HAAST!

De trein was nog maar net vertrokken en ik werd gecontroleerd. Ik gaf zoals altijd mijn OV kaart en keek nog even uit het raam voordat ik hem weer terug kreeg. Totdat ze zei dat ik helemaal niet ingecheckt was! Ik werd boos want ik was wel ingecheckt. Ik ben 25 jaar en weet echt nog wel wat ik 3 minuten geleden gedaan heb..

Terwijl ik dat zei realiseerde ik mij dat ik bij de NS heb ingecheckt in plaats van blauwnet :0 Ik legde het verhaal uit maar ze had totaal geen begrip en schreef met liefde een bon voor mij uit. ”dat wordt dan 50 euro mevrouw” klonk het vriendelijk.

Ik vind het zo onterecht.. Wat een fucking miauw!
Nu maar bezwaar maken en hopen dat ik het niet hoef te betalen maar ik ben er bang voor. De vriendelijke stem vertelde mij al dat ze in dit soort gevallen gewoon de rekening opsturen en deze moet hoe dan ook betaald worden.

Geef een reactie