Domme muis

Vanochtend vroeg werd ik wakker met ontzettende hoofdpijn. Nog half slapend pakte ik de ibuprofen waarvan ik wist dat die naast me lag. Ik drukte er twee uit, stopte ze in mijn mond en slikte ze door. Terwijl ik ze in mijn mond deed proefde ik dat zoete laagje niet wat ik al raar vond.. Voor de zekerheid controleerde ik even wat ik in mijn mond had gestopt en tot mijn schrik was dat geen ibuprofen maar metformine!

Ik heb eerst nog een tijdje getwijfeld of ik het zal melden bij mijn dikkies omdat ik bang was dat ze boos zouden worden.

Na een half uur begon ik misselijk te worden dus heb toch maar even geappt wat er gebeurd is..

De huisarts en apotheek waren allebei niet bereikbaar dus hebben ze zelf mijn suiker opgemeten die overigens goed was! Helaas moest daar wel 4 keer voor geprikt worden want op de een of andere manier schijnt dat heel moeilijk te zijn. Hè liefuu?

Maargoed.. Een paar uur later begon het dan toch echt te werken.. Overgeven, trillen, duizelig en alle ellende kwam eruit! En twee uur later was het poef weer beter..

Wat heeft muis daarvan geleerd? Niks. Want muis stoot zich altijd 100 keer aan dezelfde steen 🙂 maar ik zal voorstaan beter opletten wat ik in mijn mond stop

Geef een reactie