Drukke maar luie zaterdag

Na een leuke week vol met nieuwe impressies en gezelligheid is het eindelijk weekend! Mijn plan was om vandaag verschillende winkels te bezoeken om alle koopjes mee te nemen maar in werkelijkheid lig ik in bed met een knorrende dikke zwarte naast me.

Gelukkig is het nog vroeg en ik zie wel wat de dag brengt.

Update;

– ik ben toch met mijn luie kontje uit bed gekropen, de douche ingerold en me klaargemaakt om wat te gaan doen. Ik heb 50 euro meegenomen en verder niets.

We zijn als eerst naar op=op geweest en daar liep ik tegen kwalitatief goede handdoeken op, koste wel wat maar heb je ook wat! Vervolgens bij de praxis verf geruild omdat ik de kleur niet mooi vond.. Daarna bij de action verhuisdozen gekocht en natuurlijk mijn oven-zegels ingeleverd bij de Albert heijn zodat ik een ovenschaal kon uitkiezen. Moest verdorie ook nog 6 euro bijbetalen, maargoed.

Nu zo lekker vreten en dan ben ik er wel klaar mee voor vandaag. Mijn lieveling ligt al te slapen en wacht op zijn mama

Geef een reactie