Kennismakingsgesprek

Gister heb ik voor het eerst kennis gemaakt op mijn nieuwe stageadres.
Ik liep de bus uit en binnen een minuut stond ik binnen in de hal, lekker dichtbij dus. Toen ik het kamertje binnenliep zat er een vrouw op de stoel, ik schat haar een jaar of 60. Ze stond op, keek me aan met pretoogjes en ik dacht op dat moment: ”ik hoop dat dit een collega word!’

Ze gaf mij een hand en zei: ‘Dag Vera, ik ben Jose, jouw nieuwe stagebegeleidster’.. De eerste secondes was ik stil omdat ik een heel ander persoon in gedachten had maar dit bleek haar niet te zijn.

Ik kreeg een lekker kopje thee en we hebben gezellig gekletst over mijn doelen en verwachtingen. We waren beiden enthousiast en ik kan niet wachten om mezelf daar verder te ontwikkelen tot een volwaardig medewerkster.

Ik zat ontzettend tegen het gesprek op omdat mijn vorige stagebegeleidster mij volledig de grond in heeft getrapt. Gelukkig ben ik niet klein te krijgen en heb ik met mijn allerlaatste energie mijn diploma weten te behalen. Tot frustratie van mijn stagebegeleidster want zij deed er alles aan om mij kapot te maken.

Gelukkig heb ik nu mijn diploma en binnenkort heb ik er nog een in mijn handen! yeah.

 

 

Geef een reactie