Mijn tweede thuis 

Mijn verstand woont in Enschede en mijn hart woont in Rotterdam. Mensen zeggen dat je altijd je hart moet volgen! Mijn hart brengt mij dagelijks naar het buitenland, daar staat een klein rommelig huisje met twee varkentjes als hoofdbewoners.. Ik noem het mijn tweede thuis. Hier voel ik me veilig, geliefd en gewaardeerd, zelfs met mijn veel te grote mond. Maar na een tijdje begint mijn verstand zich er in een keer mee te bemoeien, ik heb geen idee waar ze het gore lef vandaan haalt maar oke.. Komt ze mij even vertellen dat ik de stad der cultuur moet verlaten! What? Are you sick?! Gek genoeg luistert mijn hart er elke keer weer naar en brengt mijn verstand terug naar Enschede. Elke keer als ik terug moet breekt er een klein stukje van mijn hart.. Ik hoop dat mijn verstand het opraapt en het ooit weer aan elkaar kan lijmen. 

Geef een reactie