Nieuwe ontmoeting

Vandaag waren we in Borne met koningsdag en ik liep mopperend langs alle kraampjes naar alle troep te kijken. Ik voelde me moe, had hoofdpijn en ik wou naar huis. Mijn moeder stond bij een kraampje te twijfelen of ze iets zou kopen of niet en ik had geen zin om te wachten en liep verder.. Misschien maar goed ook want toen zag ik hem plotseling, daar stond hij dan! Hij had een mooi tintje en trok me ontzettend aan, wauw!

Ik wist niet dat het ooit nog zou gebeuren maar schijnbaar was het mijn tijd 🙂
Er was meteen een klik en we hebben nog lang samen rondgelopen voordat ik besloot dat ik hem mee wou nemen naar huis. Mijn moeder vond het ook goed..

Normaal ben ik niet zo impulsief maar mijn gevoel zei dat ik het moest doen!
Ik ben al 25 dus het moet nu echt een keer gebeuren..

Eenmaal thuis koste het me moeite om van hem af te blijven en mijn ogen waren continu op hem gericht! man, man, man.. Wat een warm gevoel geeft hij mij, zo veilig en helemaal van mij, hmmm

De eerste uren was het rustig maar na een tijdje kon ik me niet meer beheersen en trok ik zijn kleren van zijn lijf en rook voor het eerst zijn heerlijke zoete parfum! Hij maakte me helemaal gek en ik moest hem gewoon hebben!

Ik nam een klein likje om hem te proeven en daarna nam ik hem helemaal in mijn mond! Hij rolde langs mijn tong van links naar rechts, wat een genot.
Ik verlangde steeds naar meer en uiteindelijk heb ik het doorgeslikt.

Ooooooh Herman, wat ben je lekkerrrrrr!

Geef een reactie