Reizen met NS

Zoals iedereen het met mij eens zal zijn, is reizen met de NS geen pretje. Regelmatig zijn er vertragingen, vallen er treinen uit wegens een defect of er is geen zitplaats. 

Via de post heb ik enige tijd geleden een upgrade kaartje van 2e naar 1e klas gekregen, dit houd in dat ik 1e klas mag reizen. Ik heb met twee verschillende treinen gereisd, in de eerste trein was het rustig en zat ik lekker alleen. In de tweede trein vocht iedereen als een fucking satan voor een plekje! Het resultaat? Zowel in de eerste, als in de tweede klas moesten mensen in het gangpad staan, zo druk was het. 

Je begrijpt natuurlijk dat ik pissed off was en iedereen heb aangekeken met de hoop dat ze dood neer vielen maar helaas.. Ik begreep, dat ging niet gebeuren. 

Daar ging mijn kans om als een fucking prinses eerste klas te reizen. Ik heb daarom maar een ding te zeggen tegen de NS.. Fuck you. 

Geef een reactie